CV installatie Den Haag

Heeft u een nieuwe CV installatie nodig? Dat is werk voor een echte specialist. Niet alleen moet de centrale verwarming aanleggen nauwkeurig gebeuren; ook de afstelling van het toestel is een taak voor een professional. Wij kunnen u  van A tot Z helpen. Lees hieronder alles wat u moet weten of bel ons direct voor advies of voor een afspraak op 070 - 207 50 12.

cv installatie door monteur Den Haag

Onze monteur installeert nieuwe cv ketel

Wanneer een CV monteur het apparaat goed afstelt, kan dit namelijk aanzienlijk op uw energierekening schelen! Tevens is de kans op een CV-reparatie vele malen kleiner als een CV ketel optimaal afgesteld staat. In de regio Den Haag kunt u voor CV installatie terecht bij All Heating.

Installatie CV’s Den Haag merken

Centrale verwarming bestaat uit meerdere onderdelen: een warmtebron, een verspreidingssysteem en een regelsysteem. De CV ketel is de warmtebron van een CV-systeem. Een CV ketel zorgt voor warm water waardoor de ruimtes in een huis of een pand verwarmd worden. Naast een reguliere ketel kunt u ook kiezen voor een combiketel. Een combiketel zorgt ook voor warm tapwater in uw woning of pand.

Niet alleen moet een keuze in de soort ketel maken; ook moet u een merk kiezen. Wij zijn specialist in CV installatie van de volgende merken:

  • Bosch
  • Ferroli
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

CV ketel installatie Den Haag CW waarde

De CW waarde staat voor Comfort Warm water. De CW waarde is momenteel in 6 schalen opgedeeld. Hoe hoger deze waarde hoe meer warm water er per minuut geleverd kan worden. Bij het uitzoeken van een CV ketel is het belangrijk om te kijken naar de CW Waarde. Afhankelijk van het aantal personen in uw huishouden en uw warm water gebruik/behoefte kunnen wij u een passend advies geven. De meest gebruikte ketels zijn momenteel de CW4 en CW5.

Contact met All Heating voor CV installatie

Weet u niet welk soort en merk goed op uw woonsituatie aansluit? Wij voorzien u met plezier van advies. En heeft u de keuze gemaakt? Dan gaan we vervolgens de CV aanleggen. CV ketel installeren? In Den Haag en omstreken staan we voor u klaar! Bel ons nu op 070 - 207 50 12 en maak een afspraak. Ook via ons contactformulier kunt u een afspraak met onze CV monteurs maken.