CV storing Den Haag

Niemand in Den Haag zit te wachten op een CV storing. In het geval dat u een combiketel heeft zult u zonder warm water en verwarming zitten. U kunt in Den Haag en omgeving rekenen op de 24-uursservice van All Heating. Bel ons gerust op 070 - 207 50 12 of neem contact op via ons
contactformulier.

cv storing Den Haag

Koude kachel door cv storing? Wij staan voor u klaar.

Onze CV monteurs weten als geen ander hoe vervelend een CV storing is. Zo bent u in Den Haag en omstreken zeker van een vlugge oplossing!

CV ketel storing Den Haag voorkomen

U kunt zelf de kans op een CV storing verkleinen. Door uw CV ketel van periodiek CV onderhoud te voorzien. All Heating biedt 2 verschillende onderhoudscontracten aan. Wilt u hier meer over weten? Bel dan met 070 - 207 50 12. CV onderhoud heeft verder als voordeel dat de CV ketel zuiniger in gasverbruik is. Dit scheelt u in stookkosten. Maar ook is CV onderhoud goed voor de levensduur van uw CV ketel. Een CV reparatie komt minder vaak voor bij CV-ketels die goed onderhouden zijn.

CV storing Den Haag zelf oplossen

Met behulp van de onderstaande checklist kunnen wij sommige storingen telefonisch al met u verhelpen. Ongeacht of de storing door deze checklist wordt verholpen is een CV storing een teken dat uw CV ketel onderhoud nodig heeft. U doet er in ieder geval verstandig aan om dit te plannen.

  • Is de CV ketel gereset?
  • Is er voldoende druk op het CV systeem? (tussen 1,5 en 2,0 bar)
  • Is er een stroomstoring op de groep van de CV ketel?
  • Heeft de CV ketel gastoever?
  • Staan de radiatoren open voor de circulatie?
  • Gebruikt u niet per ongeluk ergens warm water?
  • Heeft u de CV installatie al ontlucht?
  • Staat de thermostaat hoger dan de huidige temperatuur?

Lukt het niet met deze checklist om uw CV ketel weer aan de praat te krijgen? Dan kunt u in Den Haag altijd rekenen op de spoeddienst van All Heating Hoewel wij in veruit de meeste gevallen binnen 24 uur hulp kunnen bieden, bent u hiervan verzekert als u een onderhoudscontract bij ons heeft.

Storing ketel Den Haag contact

Met 36 jaar ervaring zijn wij bekend met alle merken CV ketels. Enkel met Atag werken wij niet. Zo zijn wij trotse ambassadeur van Intergas en maken wij deel van van het Vaillant V-team. Daarnaast mogen wij ons ook nog dealer van Nefit en Remeha noemen. Door onze zeer hoge vakkennis lossen wij 98% procent van alle storingen meteen op. Onze vakkennis heeft er tevens voor gezorgd dat wij het OK CV kwaliteitslabel mogen gebruiken.

Wilt u dat uw CV storing snel en vakkundig wordt verholpen? In de regio Den Haag is All Heating uw vakman. Bel ons nu op 070 - 207 50 12 om meteen een afspraak te maken. Wanneer u geen spoed heeft kunt u ook ons contactformulier invullen. U hoort dan spoedig van ons.