CV storing Den Haag

Niemand in Den Haag zit te wachten op een CV storing. In het geval dat u een combiketel heeft zult u zonder warm water en verwarming zitten. Een afkoelende woning en een koude douche zijn het gevolg. Iedereen wil dit graag snel opgelost hebben. Daarom kunt u in Den Haag en omgeving rekenen op de 24-uursservice van Saricar B.V. Onze CV monteurs weten als geen ander hoe vervelend een CV storing is. Zo bent u in Den Haag en omstreken zeker van een vlugge oplossing!

CV storing Den Haag voorkomen

U kunt zelf de kans op een CV storing verkleinen. Door uw CV ketel van periodiek CV onderhoud te voorzien. Saricar B.V. biedt 2 verschillende onderhoudscontracten aan. Wilt u hier meer over weten? Bel dan met 070 - 701 01 26. CV onderhoud heeft verder als voordeel dat de CV ketel zuiniger in gasverbruik is. Dit scheelt u in stookkosten. Maar ook is CV onderhoud goed voor de levensduur van uw CV ketel.

CV storing Den Haag zelf oplossen

Met behulp van de onderstaande checklist kunnen wij sommige CV storingen telefonisch al met u verhelpen. Ongeacht of de storing door deze checklist wordt verholpen is een CV storing een teken dat uw CV ketel onderhoud nodig heeft. U doet er in ieder geval verstandig aan om dit te plannen.

  • Is de CV ketel gereset?
  • Is er voldoende druk op het CV systeem? (tussen 1,5 en 2,0 bar)
  • Is er een stroomstoring op de groep van de CV ketel?
  • Heeft de CV ketel gastoever?
  • Staan de radiatoren open voor de circulatie?
  • Gebruikt u niet per ongeluk ergens warm water
  • Staat de thermostaat hoger dan de huidige temperatuur?

Lukt het niet met deze checklist om uw CV ketel weer aan de praat te krijgen? Dan kunt u in Den Haag altijd rekenen op de spoeddienst van Saricar B.V. Hoewel wij in veruit de meeste gevallen binnen 24 uur hulp kunnen bieden, bent u hiervan verzekert als u een onderhoudscontract bij ons heeft.

CV storing Den Haag contact

Met 36 jaar ervaring zijn wij bekend met alle merken CV ketels. Enkel met Atag werken wij niet. Zo zijn wij trotse ambassadeur van Intergas en maken wij deel van van het Vaillant V-team. Daarnaast mogen wij ons ook nog dealer van Nefit en Remeha noemen. Door onze zeer hoge vakkennis lossen wij 98% procent van alle storingen meteen op. Onze vakkennis heeft er tevens voor gezorgd dat wij het OK CV kwaliteitslabel mogen gebruiken.

Wilt u dat uw CV storing snel en vakkundig wordt verholpen? In de regio Den Haag is Saricar B.V. uw vakman. Bel ons nu op 070 - 701 01 26 om meteen een afspraak te maken. Wanneer u geen spoed heeft kunt u ook ons contactformulier invullen. U hoort dan spoedig van ons.