Heeft u een CV storing in Den Haag?

Uw CV ketel vormt het warme hart van uw huis. Niet alleen uw verwarming, maar ook warm water worden door de ketel geregeld. Krijgt u ineens te maken met een CV storing? Dan komt dit bijna altijd slecht uit. U kunt niet meer douchen en uw woning koelt snel af. U wilt zo snel mogelijk van het probleem af! Bij Saricar snappen we dat als geen ander. Onze vakmannen staan daarom niet alleen onder kantooruren voor u klaar. We staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar wanneer uw ketel uitgevallen is. Zo bent u in Den Haag en omstreken verzekerd van een vlugge oplossing!

Professionele hulp voor het beste resultaat

We hebben ervaring met het werken met praktisch alle merken en typen CV ketels. We zijn specialist in de merken Bosch, Ferroli, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. De meeste storingen hebben we al eens bij de hand gehad en kunnen we dus vlug en vakkundig voor u oplossen. Maar ook wanneer de problemen groter zijn kunnen we u van dienst zijn. We hanteren een honderd procent oplossingsgarantie en gaan dus niet naar huis voordat uw ketel weer werkt.

Wilt u dat uw CV storing snel en vakkundig wordt verholpen? In de regio Den Haag zijn wij uw vakman. CV uitgevallen? Wij lossen het voor u op!