CV lekkage Den Haag

Kampt u met een CV lekkage? Of denkt u dat er een radiator of CV leiding lekt? Dat is bijzonder vervelend. Het zorgt niet alleen voor veel overlast, maar kan ook veel schade opleveren. Wacht daarom niet af en roep meteen de hulp in van een verwarmingsspecialist. In de regio Den Haag kunt u hiervoor terecht bij de vakmannen van All Heating. Wij helpen u van uw CV lekkage af!

Gevolgen van lekkage aan uw CV ketel

Wanneer uw CV ketel lekt, kan dit verschillende vervelende gevolgen hebben. Vaak werkt uw toestel niet meer zoals het hoort, waardoor u bijvoorbeeld problemen krijgt om uw huis te verwarmen. Ook kan de CV lekkage voor waterschade zorgen. Dit kan schade aan uw woning en eigendommen toebrengen. Hoe eerder u erbij bent, hoe minder groot de schade zal zijn. Schakel daarom zo spoedig mogelijk een ervaren CV monteur in.

Neem contact op

Heeft u met een lekkende CV ketel te maken, of vermoedt u dit? Neem dan vlug contact met ons op. Het maakt niet uit op welke dag het is en op welk tijdstip. Bij spoed kunt u namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen. Aarzel dus niet en bel ons op het nummer 070 - 207 50 12. We komen vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe in Den Haag of omstreken. De CV lekkage is dan vlug voorbij!